2019-08-28 Två nya medarbetare – Välkomna Stefan och Sandra!


Hargs Hamn välkomnar två nya medarbetare.

I juli anslöt Stefan Engberg och Sandra Pettersson till teamet på hamnkontoret. Stefan kommer vara ansvarig för byggprojekt och affärsutveckling och blir ett välkommet tillskott i tider av expansion och utveckling i hamnen. Stefan kommer senast från anställning som projektledare på Sweco Management AB i Uppsala och har en gedigen erfarenhet av byggprojektledning, fastighetsförvaltning och försäljning.
 

Sandra kommer arbeta med ekonomiadministration och redovisning och kommer också ha ett huvudansvar för spannmålsmottagningen under skörd för Lantmännen. Sandra ansluter från ISS Forsmark där hon arbetat som revisionsadministratör.

 
 
 
2019-08-15 Georgiens ambassadör på besök i Hargshamn


Georgiens ambassadör Malkhaz Kakabadze besökte förra veckan Hargshamn tillsammans med en delegation från Östhammars kommun bestående av kommunalrådet Margareta Widén-Berggren, riksdagsledamoten Sanne Lennström och kommunens internationelle samordnare Stefan Edelsvärd.
Från Hargs Hamn AB deltog Stefan Engberg, ansvarig för hamnens byggprojekt och affärsutveckling samt Lisa Landberg, administratör.
 
Besöket gjordes i samband med ett 2-årigt Sida-projekt där Östhammars kommun tillsammans med vänorten hamnstaden Poti i Georgien fått pengar för att bygga upp verksamheterna för äldrecenter och för att utveckla verksamheterna för barn och ungdomar med funktionsvariationer. Under besöket presenterades hamnen och dess verksamhet och hamnområdet förevisades.
  
 
Georgiens ambassadör Malkhaz Kakabadze