Hargs Hamn AB söker Ekonomiadministratör


Verksamheten i Hargs Hamn omfattar lastning och lossning av fartyg och lagerhållning av gods. Stuveriarbetet i hamnen sköts av en underentreprenör med ett tjugotal anställda. Hamnen hanterar stora mängder bränsle till regionens värmekraftverk men också annat gods, t.ex. spannmål, vägsalt och metallskrot. Efterfrågan på våra tjänster ökar och vi investerar i nya anläggningar för fortsatt expansion. Under 2018 kommer bolaget att omsätta ca 50 miljoner kronor. Hamnbolaget arbetar aktivt med kvalitets-, miljö-, och arbetsmiljöfrågor och är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001, och OHSAS 18001.

För mer information se www.hargshamn.se

  
 
 
Då vi växer och utvecklas behöver vi stärka upp vårt team. Hargs Hamn har en liten effektiv organisation med sex anställda och som Administratör jobbar du med samtliga anställda.
 
Dina huvudsakliga, dagliga arbetsuppgifter blir
 
  • Löpande fakturering
  • Kontroll och kontering av leverantörsfakturor
  • Annan löpande administration kopplad till hamnens verksamhet samt löpande kontakter med såväl kunder som leverantörer.
  • Du deltar i bolagets internrevisioner. 
       

Vi har höga ambitioner när det gäller kundvärde, miljö och arbetsmiljöfrågor och inte minst våra anställdas trivsel. Arbetet kräver ansvarstagande och engagemang men erbjuder samtidigt mycket arbetsglädje och möjlighet att aktivt kunna påverka din roll inom företaget.
 
Vi söker dig som har relevant utbildning, gärna med ekonomisk inriktning, goda kunskaper i svenska och engelska samt Office-paketet och Visma Administration. Ordningssinne, noggrannhet och god serviceförmåga är en nödvändighet. Intresse för och erfarenhet från arbete med miljöfrågor och/eller offertarbete är en merit. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och ett naturligt engagemang och driv.
 
Tjänsten är på heltid och vi vill gärna ha din ansökan senast den 31 maj 2018.
 
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att mejla din ansökan eller ringa Peeter Nömm, VD. Kontaktuppgifter hittar du på bolagets hemsida.

Ansökan mejlas till hamnkontoret@hargshamn.se
 Peeter Nömm - ny VD för Hargs Hamn


 

Hargs Hamn AB har fr.o.m. 1 april ny VD. Peeter Nömm tillträdde då sin nya tjänst efter fem månader som vice VD där han fått möjlighet att lära känna bolagets affärsupplägg och operativa verksamhet.

”Det känns väldigt motiverande att ansluta till en spännande verksamhet i expansion och utveckling. Jag ser fram emot att tillsammans med vår kompetenta ledningsgrupp fortsätta utveckla hamnen och förverkliga den potential den har i ett regionalt perspektiv. Vi kan också bidra både till att skapa fler arbetstillfällen och en positiv utveckling för närområdet”, säger Peeter Nömm.

Läs mer om Peeter Nömm och hamnens verksamhet i UNT - 2018-01-08 »»